Gülkələmi şorbası

Son güncelleme: 21.01.2012 19:17
  • Gülkələmi şorbası terifi ve terkibi - Gülkələmi şorbası hazırlanma qaydası

    noimage

    Tərkibi:

    400 q gülkələmi
    300 q toyuq filesi
    göy soğan və ya 150 q baş soğan
    duz
    istiot

    Fileni kubik doğrayın. Soğanı xırdalayın.
    Toyuq ətinin üzərinə 2 l su töküb qaynamağa qoyun. Qaynara düşəndən sonra daha 15 dəqiqə qaynadın (kəfini yığın). Soğanı əlavə edin. Gülkələmini əlavə edin. Duz, istiot vurun, 10 dəqiqə bişirin.
    Blenderin köməyilə əzin.
    Süfrəyə verərkən üzərinə doğranmış göyərti səpin.

    Nuş olsun..
#21.01.2012 19:17 0 0 0