Kabak Sefası

Son güncelleme: 10.02.2007 10:10
  • Malzemeler:
    - 3 adet kabak,
    - 200 gr. diyet beyaz peynir,
    - 1/2 demet dereotu,
    - 2 çorba kaşığı zeytinyağı,
    - 2 yemek kaşığı kepek unu,
    - 3 adet yumurta,
    - Tuz, karabiber,
    - 1 adet domates.

    Yapılışı:
    Kabakları kazıyın. Haşlayıp soğumaya bırakın. Uzunlamasına ikiye bölün. Ortalarını kaşıkla zedelemeden çıkarın. Çatalla ezin. Yumurtaları bir kaseye kırın. Tuz, karabiber ekleyin. Ezilmiş diyet beyaz peynir, zeytinyağı, kıyılmış dereotunu katıp karıştırın. Kabak içlerini ekleyip, kabak kayıklarının içine doldurun. Üzerlerine kepek ununu ekip, domates dilimleri yerleştirin. 180°C ısıtılmış fırında kızarana kadar pişirin.
#15.01.2007 11:37 0 0 0
  • tarif icin tskler
#16.01.2007 11:09 0 0 0
  • sunum için teşekkürler...
#10.02.2007 10:10 0 0 0