Damatlık Modelleri Ramsey

Son güncelleme: 07.11.2012 12:33
  • damatlik modelleri 2013 - damatlık modelleri ramsey - damatlık modelleri 2013 fiyatları - damatlık modelleri 2012 - ramsey modelleri

    Yenilikçi koleksiyonlarıyla erkeklerin A'dan Z'ye tüm ihtiyaçlarını karşılayan Ramsey, özel smokin ve takım elbise tasarımları ile de erkeklere en özel günlerinde şık, karizmatik, dikkat çekici ve fit damatlar olma fırsatı veriyor.


    Erkek modasının öncü markası Ramsey, şık ve stiline önem veren erkeklerin en özel gününde de onlara karizmatik ve dikkat çekici olma fırsatı veriyor. 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu'ndaki smokin ve takım elbiseleriyle gelinlerin zerafetine yakışan damatlar ortaya çıkaran Ramsey, dünya evine girecek erkeklerin ilk tercihi olmaya aday...


    noimage



    Takım elbisenin şık duruşunu koruyarak yüzde 50'ye varan hafiflik sağlayan Zero Weight teknolojisini smokine de uygulayan Ramsey, bu sayede düğünlerinde damatları şık ve modern olmalarının yanı sıra daha dinamik, daha hafif ve daha fit hale getiriyor.
    Vücuda mükemmel şekilde oturan ve bedenin doğal hareketlerine uyum sağlayan takım elbise ve smokinlerde klasik damat şıklığı korunurken yenilikçi detaylar da dikkat çekiyor.



    Aksesuarlarla tamamlanan şıklık


    Ramsey'in 2012 İlkbahar-Yaz koleksiyonunda smokin ve takım elbise alternatifleri, şık gömlek, özel tasarım yelek, papyon-kuşak, kravat ve yine özel hazırlanan yaka çiçekleri, ayakkabı, kol düğmesi gibi aksesuarlarla zenginleştirildi.


    Haber: Kadınvekadın
#07.11.2012 12:33 0 0 0