Portağallı finansye

Son güncelleme: 21.01.2013 21:26
  • Portağallı finansye terifi ve terkibi - Portağallı finansyen hazırlanması

    noimage

    Tərkibi:

    170 q ərinmiş kərə yağı
    130 q badam
    330 q şəkər pudrası
    80 q un
    1/8 ç.q. duz
    1 böyük portağalın sürtgəcdən keçirilmiş sedrası
    6 yumurtanın ağı

    Badamı üyüdün.

    Yumurta ağlarını yüngülcə çalın. Şəkər pudrası, ərinmiş kərə yağı, portağal sedrası, duz, un və üyüdülmüş badam əlavə edin. Eynicinsli kütlə alınanadək qarışdırın, güclü çalmağa gərək yoxdur.

    Xəmiri yağlanmış formalara tökün (əgər silikon və ya kağız altlıqlardan istifadə edirsinizsə, yağlamaq lazım deyil).

    200 dərəcə qızdırılmış sobada 7-8 dəqiqə, pirojnalar qızılı rəng alanadək bişirin. Sonra sobanı söndürün, qapağını açmadan 10 dəqiqə finansyeləri içəridə saxlayın.

    Sobadan çıxarın. Soyudun.

    Süfrəyə çay və ya qəhvə ilə verə bilərsiniz.

    Nuş olsun..
#21.01.2013 21:26 0 0 0