Alma mussu

Son güncelleme: 21.01.2013 21:32
  • Alma mussu terifi ve terkibi - Alma mussun hazırlanması

    noimage


    Tərkibi:

    8 şirin alma
    1 st. şəkər tozu
    1 st. su

    Almanın qabığını soyun, cecəsini çıxarın. Dilimləyn, qazana yığın, üstünə yarısınadək su tökün. Vam odda bişirin, arada taxta qaşıqla qarışdırın.
    Yumşalandan sonra çıxarıb blenderə yığın, çalın. Sonra hissə-hissə şəkər tozu əlavə edərək çalın. Şəkər tozu tam əriyənədək, almalı kütlə ağarıb həcmi artanadək çalın.

    Formalara yığın, bir qədər soyuducuda saxlayın.

    Nuş olsun..
#21.01.2013 21:32 0 0 0