ıspanak çorbası tarifi

Son güncelleme: 30.03.2013 09:03
  • 1 kg ıspanak
    3 orta boy soğan
    1 çorba kaşığı yağ
    2 kahve fincanı un
    2,5 litre etsuyu
    yarım çorba kaşığı tuz

    Ispanakların yapraklarını yıkayıp, 5 dakika haşlayın, süzüp sıkın. Yağı eritin. Piyazlık doğranmış soğanı katıp 4-5 dakika kavurun, ununu ilave edip, iyice karıştırdıktan sonra tuzu ve etsuyunu katıp orta ateşe koyun. Arada bir karıştırarak pişirin, ıspanakları ilave edip 1-2 dakika daha pişridikten sonra, süzgeçten geçirerek servis yapın.


    İNŞALLAH İŞİNİZE YARAR
#30.03.2013 09:03 0 0 0