Malouda Chelsea'nin Milos Krasici

Son güncelleme: 17.07.2013 17:37
  • trabzon sporda yeni sezoın hazırlıkları - trabzon sporda malouda transferi - süper liginyeni transferleri
    Trabzonspor'un yıldız transferi Florent Malouda'nın geçtiğimiz sezon gösterdiği performans akıllarda şüphe uyandırıyor...

    noimage


    Son olarak Premier League ekiplerinden Chelsea forması giyen ve önümüzdeki sezon kadrosunugüçlendirmek isteyen Trabzonspor'unyeni transferi olan Fransızoyuncu Florent Malouda'nın geride bıraktığımız sezonu mercek altına alındığı zaman kafalarda soru işareti oluşuyor.
    2012-2013sezonu boyunca Londra ekibi ile hiçbir maçtagörevyapmayan Fırtına'nınyenitransferi, bu 'performansına' rağmen tam 4 milyon poundu cebine koymasını bildi. Chelsea ile olan sözleşmesi kapsamında haftalık 80.000 poundkazananMalouda'nın Trabzonspor'dan alacağı para henüz netlikkazanmadı.
    Geride bıraktığımız sezonu oldukça fazla maç eksiği ile tamamlayan Fransız futbolcunun bordo-mavili forma ile nasıl birperformanssergileyeceği ise şimdiden merak konusu haline geldi.

    OTOPARKTAKİ YERİ DAHİ BOŞALTILMIŞTI
    32 yaşındaki futbolcu, dönemin teknik patronu Roberto Di Matteo'nun antrenman yöntemlerini eleştirdiği ve bu methodlarına uymadığı gerekçesiyle,İtalyanteknik adam tarafından Chelsea'nin rezerv takımına gönderilmişti. Malouda, bu süreçteİtalyanteknik adamdan özür dilemeyi de reddetmişti.
    Tüm bu yaşananların ardından Malouda'nın soyunma odası boşaltılmış ve hatta tesislerde kendisine ait olan parkyeri dahi başka bir oyuncuya verilmişti.
    Fransız oyuncu, sonolarak Saint Louis'de Manchester City ile oynanan dostluk maçının kadrosuna da alınmamış ve sezonu forma giymeden kapatmıştı. Malouda enson 2011-2012 sezonunun Şampiyonlar Ligi Finali'nde Bayern Münih karşındaki final mücadelesinde 73. dakikada Ryan Bertnard'ın yerineoyuna dahil olmuştu.

    MEKSİKA'YA GİDİYORDU, VAZGEÇTİ
    Londra ekibinde kadro dışı kalmasının ardından Meksika'ya gitmeye karar veren ve Chelsea tarafından da bu isteği kabul edilen 32 yaşındakioyuncu, bu kararındansonanda vazgeçerek Chelsea'de kalmaya karar vermişti.
    Chelsea cephesinden bakıldığı zaman zaman Malouda bir ilk değil...2004 yılındaHollandalı savunmaoyuncusuWinston Bogarde de, kendisine haftalık 50.000 poundkazandıransözleşmesi olmasına rağmen Chelsea'nin rezerv takımına gönderilmişti.

    KRASIC İLE ORTAK NOKTALARI; AZ OYNA ÇOK KAZAN
    Fenerbahçe'ye geçtiğimiz sezon başında transfer olan ve bir türlü istenilenperformansıgösteremeyen Milos Krasic, ilk sezonunda Fenerbahçe Avrupa Ligi'nde tur atladıkça cebini doldurmuştu.
    Avrupa Ligi'nde sadece 4 maçta forma giyen ve yıllık 2.3 milyon Euro + 12.500 bin Euro maç başıkazananSırp orta saha, sözleşmesindekiözel'başarıprimi' nedeniyle 600 bin Euro'nun sahibi olmuştu.
    Çeyrek final pirimi olarak 250 bin, yarı final primi olarak da 350 bin Euro kazanan28 yaşındaki oyuncu, sarı-lacivertli ekipeğer yarı finalde Benfica'yı eleyerek finale çıksaydı 500 bin Euro'nun daha sahibi olacaktı.
#17.07.2013 17:37 0 0 0