2 su bardagi sut
1 su bardaginin yarisi kadar un
1 yumurta
4 yemek kasigi duru yag
1 cay kasigi seker tozu
1 cay kasiginin yarisi kadar kuru maya
yarim kilo kadar et
tuz
1 tane sogan
Oncelikle eti kiyma haline getirip soganla birlikde kavuruyoruz ve tuz elace ediyoruz.Sonra mikserle yumurtamizi sekerimizi sutumuzu ununuzu yagimizi mayamizi cirpiyoruz.sonra alina karisimi az yaglanmis tavada 1 kasik alarak omlet gibi kizartiyoruz.Sonra onu ayri kaba aliyoruz ve geride kalan karisimdan 1 kasik alarak yine omlet gibi kizartiyorum.bunu tekrarliyoruz karisim bitene kadar.sonra kizartigimiz etimizde bir az alip hazirladigim omletlerin icine koyup kapliyoruz.kiymalarida omletlerin icine koydukdan sonra.onlari yagli tavada kizartiyoruz ve Etli bilibcikimiz gazir afiyet olsun..