Rain - Mortal Kombat

Son güncelleme: 09.11.2013 06:03
  • Mortal Kombat oyun karakterleri - Mortal Kombat oyun karakteri Rain - Rain kimdir - Rain özellikleri - Rain Hakkında
    Rain
    noimage
    noimage

    Görüldüğü Oyunlar: UMK3, MKT, MK Advance, MK Armageddon
    Kökeni: Edenia
    Türü: Edenialı, Yarı Tanrı
    Taraf: Kötü
    Dövüş Stilleri: Zi Ran Men (MKA)
    Silahları: Storm Sword (MKA)

    Rain, ilk olarak Ultimate Mortal Kombat 3'ün 16-bitlik konsol versiyonlarında çıkmıştır. Argus'un oğullarından biridir. Earthrealm'in işgali sırasında, vatanı Edenia'ya ihanet edip, yıllarca Shao Kahn'a en iyi savaşçılarından biri olarak hizmet etmiştir. Su ve şimşek güçlerini kontrol edebilir.

    Rain, küçük bir çocukken, Shao Kahn'in onun vatanını işgal etmesi, canını sıkıyordu. Ortaya çıkan karmaşa sırasında Rain'in babası, Rain'in Edenia ordusuna general olarak görev yapacağına inanıyordu, ama Rain kaçtı. Edenia ordusu, Outworld'ün işgali sırasında yenilgiye uğradı. Rain'in babası da Shao Kahn tarafından öldürüldü.

    Binlerce yıl sonra, Earthrealm'in işgali sırasında gizemli bir şekilde ortaya çıktı ve Kahn'in yok etme ordularına saldırdı. Rain, ya Shao Kahn için çalışacaktı, ya da öldürülecekti. Rain, vatanı Edenia'ya arkasını dönüp, kurnazlıkla, Shao Kahn için çalışmayı seçti. Shao Kahn'in Earthrealm'i işgal etme planını uygulamasına yardım etti. Rain, dövüş eğitimleri alıp, bütün kalbiyle Dünya'nın savaşçılarıyla dövüştü.

    Mortal Kombat Armageddon sıralarında Rain, gerçek Edenia kalıtını öğrendi. Quan-Chi, Rain'e Argus'un torunu olduğunu söyledi. Sonra, kendini Edenia'nın prensi olarak anmaya başladı. Ama halen, kötülerin yanında savaşmayı sürdürdü. Rain, Taven ve Daegon'u öldürmeye karar verdi.

    Rain'i, UMK3 ve MKT'de "John Turk", Mortal Kombat: Annihilation'da "Tyrone Cortez Wiggins", Mortal Kombat: Conquest'te de "Percy Brown" canlandırmıştır. Rain, ilk olarak UMK3'ün Arcade versiyonunda görülmüştür. Ama gerçek bir karakter değildir. Sonra UMK3'ün Sega Genesis ve Super Nintendo versiyonlarında oynanılabilinir bir karakter olarak çıkmıştır. Sonra Mortal Kombat Trilogy'de Fatality'leri, hikayeleri vb... eklenmiştir. Aslında Mortal Kombat Trilogy'de Rain yerine, Tremor düşünülüyordu. Ama Rain'i koymaya karar verdiler.

    Alıntı
#09.11.2013 06:03 0 0 0