Baunti pirojnası

Son güncelleme: 16.10.2015 00:05
  • Baunti pirojnası - Baunti pirojnası haqqinda - Baunti pirojnası terifi ve terkibi - Baunti pirojnası nece hazirlanir?

    noimage

    «Baunti» pirojnası



    Ərzaq:
    - 200 q peçenye
    - 100 ml su
    - 70 q şəkər
    - 2 x.q. kakao
    - 80 q quru kokos
    - 80 q kərə yağı (ev temperaturunda)
    - şəkər tozu (pudra)

    Hazırlanması:

    1. Peçenye xırda qırıntılara ovxalanır və kakao ilə qarışdırılır.
    2. İsti suda şəkər qarışdırılır və soyudulur.
    3. Suyu peçenyenin üstünə az-az əlavə edərək xəmir alınanadək qarışdırın.
    4. Kokos qurusunu yağ və şəkər pudrasıyla qarışdırın.
    5. Peçenyedən alınmış xəmiri düzbucaqlı şəkilində yayıb üzərinə hazırladığımız kokos qurusunu əlavə edib rulet şəkilində bükürük və qoyuruq buz dolabında 30-40 dəqiqə qalır.

    nus olsun....

    alinti...
#16.10.2015 00:05 0 0 0