Ru (roux) sousu resepti

Son güncelleme: 19.01.2016 11:26
  • Ru (roux) sousu resepti - Ru (roux) sousu tərifi və tərkibi - Ru (roux) sousu necə hazırlanır

    noimage

    Tərkibi:
    62 ml təmizlənmiş (əridilmiş) kərə yağı
    62 qr un

    Hazırlanması:
    1. İnqredientlər.
    2. Yağ qazanda, çox odda isidilir və onun üzərinə un əlavə edilir.
    3. Un tam olaraq yox olana qədər, qabarıqlar əmələ gəlmədən aktiv qarışdıraraq bişirilir. Nəticədə Ru yumşaq və krem şəklində hazır olmalıdır. Beləliklə siz onu öz şorba və ya souslarınızda istifadə edə bilərsiniz.

    Nuş olsun!
#19.01.2016 11:26 0 0 0