WOK tavasında yağı kızdırınız ve sarmısakları hafifçe kızartınız. Lahanaları ilave ederek öldürün. Çiğ vaziyette kabukları soyulmuş karidesleri katarak karidesleri de pişiriniz.
Malzemeyi kenara çekerek WOK'un ortasına bir yumurta kırın katılaşana kadar karıştırınız.
Kalan malzeme ; pirinç, havuç, bezelye, biber salçası ve şekeri ekleyerek hepsini karıştırınız.
Yufkayı tezgah üstünde önce ortadan iki yarım daire şeklinde kesiniz. Her bir yarım daireyi 3 parçaya ayrırınız. Böylece 18 Çin böreği yapacak yufkayı hazırlamış olursunuz.
Soğanı yemeklik doğrayıp margarinle kavurup yumuşak hal alınca içine kıymayı katıp kavurmaya devam ediniz. Kıyma önce su salıp sonra çekince rende havucu, rende kerevizi ve soya filizini de ilave ederek kavurunuz.
Sebzelerin ilavesinden sonraki kavurma az olmalı sebzeler oldukça diri kalmalıdır. Hazırlanan içe tuz ve karabiberde ilavesinden sonra soğumaya bırakınız. Hazır haldeki yufkaların uzun kenarına iç malzemeden koyarak sigara böreği gibi sarınız ve sıvı yağda kızartınız.
Çin böreğini bir orta kestikten sona içine küçük kaşıkla koymak için sofrada Soya Sosu bulundurunuz. İsteyenler acılı olması için tabasco "sıvı acı sos" da kullanabilirler.